Hvem er Iværk?

Iværk er en blog, est. 2019.

Iværk primære formål er at fortælle om min rejse som ung iværksætter. Alle mine projekter vil være beskrevet her, og historien vil blive fortalt i mens den foregår. Noget af historien vil også foregår her, alt det som ikke rigtigt hører til nogen andre steder.

Iværk vil altid være gratis, primært fordi det er for min egen personlige nydelse. Bloggen er primært lavet til mig selv, og vil blive behandlet sådan. Der vil ogaå derfor blot blive postet når det er relevant, ikke efter ikke ugeligt/månedligt skema. For at forstå bloggen korrekt skal man nok også huske på, at det ikke er skrevet som en videnskabelig artikel, der vil forekomme ironi osv.

 

Lidt om mig

Mit navn er Jan Nautrup Nielsen, jeg er på skrivende tidspunkt (april 2019) 17 år gammel og er netop gået i gang med at starte egne virksomheder op. Jeg har gennem flere år interesseret mig for iværksætteri, og jeg går ikke så meget op i præmien (pengene for enden af rejsen), som rejsen derhen, dermed også begrundelse for opstart af denne blog (der umuligt kan give nogen form for overskud…). Jeg vil fortælle lige om hvordan jeg startede i nogle af mine artikler.

 

Indtil videre, slut herfra.

Leave a comment